Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
HISTÒRIC DE NOTÍCIES
 • DATA 08/09/2016
  Un any més, el diumenge 11 de setembre, a partir de les 10:30 hores, la plaça Salvador Allende del barri del Carmel de Barcelona serà escenari d’un homenatge al que va ser primer president socialista democràtic en la història de Xile.
 • DATA 06/09/2016
  Per imprevistos aliens a les institucions organitzadores, les activitats amb el polític i intel·lectual xilè, Sergio Bitar, previstes pel dia 15 de setembre, han hagut de ser ajornades. Preguem disculpeu les molèsties.
 • DATA 29/07/2016
  Amb motiu del període de vacances d’estiu, la Fundació Casa Amèrica Catalunya romandrà tancada del dilluns 1 d’agost al divendres 2 de setembre, ambdós dies inclosos.
 • DATA 25/07/2016
  Fins a l'11 de setembre, als Cinemes Girona de Barcelona es celebra la 3a Mostra de Cinema Brasiler Dia de Brasil amb 6 pel·lícules que aborden temes quotidians d'una manera singular en una invitació molt especial a l'experiència cinematogràfica.
 • DATA 21/07/2016
  Als seus 82 anys, posseeix una jovialitat i lucidesa envejables. Enrique Dussel, un dels pensadors més reconeguts del nostre temps, ha captivat el públic del CaixaFòrum Barcelona amb la seva intervenció en la segona sessió del cicle Humanistes d'Amèrica. "Penso les coses de forma estranya", ha reconegut el filòsof que ha repassat la seva trajectòria, tan longeva com apassionant.
 • DATA 14/07/2016
  L'escriptor de Medellín Héctor Abad Faciolince, referent intel·lectual de Colòmbia, és a Barcelona on aquest divendres presenta l'estrena del documental Carta a una sombra basat en el seu aplaudit llibre El olvido que seremos. Abans, Abad Faciolince ha parlat a Casa Amèrica Catalunya del procés de pau al seu país, en un concorregut acte presentat per Manel Vila, director general de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.
 • DATA 08/07/2016
  En una entrevista realitzada davant de Inauguración, el mural alegòric del terror imposat per la dictadura argentina instal·lat a l’auditori de Casa Amèrica Catalunya, l’Abuela de Plaza de Mayo Buscarita Roa explica el procés que va acompanyar a la recuperació de la identitat de la seva néta Claudia. Als 22 anys d’edat, aquesta jove de Buenos Aires va descobrir que era filla de desapareguts i que havia estat criada amb uns pares de l’entorn militar que, en realitat, no eren els seus.

  Veieu l’entrevista al Canal Casa Amèrica Catalunya de Youtube.
 • DATA 08/07/2016
  La ciutat de Barcelona ha donat refugi al blocaire i activista Alberto Escorcia després de les amenaces de les que ha estat objecte a Mèxic. El periodista va realitzar una taller a Casa Amèrica Catalunya i va oferir una conferència al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) organitzada per l'Ajuntament de Barcelona i la Taula per Mèxic.
 • DATA 30/06/2016
  Els diumenges de juliol dies 10, 17, 24 i 31 tenim una cita amb 'Tambora, tijera y quena', cicle de músiques i danses tradicionals de l’Amèrica Llatina. Les sessions es celebren, a les 11h, al Museu de Cultures del Món (c/ Montcada 14. Barcelona). Entrada lliure. Programa: Mandacarú (Brasil. Dia 10); Trobada de Sikuris (Bolívia. Dia 17); Dansaire de Tissores (Perú. Dia 24), i Zaracundé (Panamà. Dia 31)
 • DATA 22/06/2016
  Estela de Carlotto va repassar a Casa Amèrica Catalunya els 39 anys de trajectòria de Abuelas de Plaza de Mayo, associació argentina referent universal en la lluita pels Drets Humans.