Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
HISTÒRIC DE NOTÍCIES
 • DATA 26/04/2016
  El periodista català Xavier Vinader Sánchez (1947-2015) ha estat guardonat, a títol pòstum, amb l’XI Premi Casa Amèrica Catalunya a la Llibertat d'Expressió a Iberoamèrica.
 • DATA 22/04/2016
  En aquest Sant Jordi apropa't a la parada de Casa Amèrica Catalunya i tria, entre els poemes d'autors llatinoamericans i catalans seleccionats per a aquesta diada, el que més t'agradi per dedicar-li al teu ésser estimat. Tu tries el poema, nosaltres el llegim.
 • DATA 21/04/2016
  La Fundació Casa Amèrica Catalunya vol fer públic el seu afecte i solidaritat amb el poble equatorià arran els terratrèmols que han afectat el país els darrers dies i que han deixat un balanç provisional d’almenys 525 persones mortes i poblacions senceres de la costa nord destruïdes.
 • DATA 15/04/2016
  Avui 15 d’abril, i a l'igual que ahir, la ciutat de Vilafranca del Penedès (Barcelona) és escenari d’una taula rodona i una activitat escènica en homenatge a l’escriptor i periodista uruguaià Eduardo Galeano tot coincidint amb el primer aniversari de la seva mort. Organitzat per la Comissió Galeano de la comarca del Penedès.
 • DATA 13/04/2016
  Els reconeguts escriptors llatinoamericans Leonardo Padura, Edmundo Paz Soldán i Wendy Guerra protagonitzaran durant el mes de maig diverses activitats literàries a Casa Amèrica Catalunya.
 • DATA 13/04/2016
  El dilluns 25, dimarts 26 i dijous 28 d’abril, a Casa Amèrica Catalunya i a la Fundació Jordi Sierra i Fabra, i en el marc del III Joc Literari, es celebraran un seguit de trobades adreçades a professionals i aficionats de l’escriptura i la il·lustració protagonitzades pels escriptors Alexis Forero Alekos, i Ricardo Alcántara. Inscripcions gratuïtes cliqueu aquí.
 • DATA 07/04/2016
  El dilluns 25 d’abril, el Col·legi de Periodistes de Catalunya serà escenari d’un homenatge al periodista Xavier Vinader en commemoració del primer aniversari de la seva mort. Referent indiscutible del periodisme d’investigació i compromés, Vinader també va ser un americanista convençut.
 • DATA 06/04/2016
  La 22a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida, es celebra del 8 al 15 d’abril i permet veure produccions audiovisuals de 17 països.
 • DATA 29/03/2016
  Els dies 4 i 5 d’abril, Casa Amèrica Catalunya serà escenari de dues sessions de les jornades Fronteres i Drets Humans en les que hi intervindran l’expresident de la Cort Interamericana de Drets Humans Sergio García Ramírez, l'escriptor Jordi Soler i l'assagista i documentalista Enrique Díaz Álvarez.
 • DATA 22/03/2016
  Intens acte de commemoració a Casa Amèrica Catalunya del 40 aniversari del cop cívic i militar a l'Argentina. Horacio Verbitsky, president del Centre Estudis Legals i Socials (CELS) de Buenos Aires, hi ha intervingut per videoconferència.