Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
HISTÒRIC DE NOTÍCIES
 • DATA 29/03/2016
  Els dies 4 i 5 d’abril, Casa Amèrica Catalunya serà escenari de dues sessions de les jornades Fronteres i Drets Humans en les que hi intervindran l’expresident de la Cort Interamericana de Drets Humans Sergio García Ramírez, l'escriptor Jordi Soler i l'assagista i documentalista Enrique Díaz Álvarez.
 • DATA 22/03/2016
  Intens acte de commemoració a Casa Amèrica Catalunya del 40 aniversari del cop cívic i militar a l'Argentina. Horacio Verbitsky, president del Centre Estudis Legals i Socials (CELS) de Buenos Aires, hi ha intervingut per videoconferència.
 • DATA 21/03/2016
  El brasiler Paulo Speller, secretari general de l’Organització d’Estats Iberoamericans (OEI), ha visitat aquest matí Casa Amèrica Catalunya. Speller ha mantingut una reunió de treball amb Marta Nin, subdirectora de la institució catalana.
 • DATA 07/03/2016
  Els nens i nenes de l'Escola Bon Pastor de Barcelona escolten fascinats la veu enregistrada de Ricardo Alcántara, l'autor que estudiaran durant tres mesos, i juguen per primer cop a partir dels seus llibres.
 • DATA 01/03/2016
  Mark Freeman, director de l’IFIT i asessor del Govern de Colòmbia durant any i mig a les converses de l’Havana, i David Bondia, president de l’IDHC, han reflectit les complexitats dels acords de pau a punt de signar-se entre l’estat colombià i la guerrilla de les FARC. Freeman ha defensat l’acord amb fermesa mentre Bondia ha lamentat que “pugui rebaixar els estàndards internacionals en Drets Humans”.
 • DATA 25/02/2016
  La Fundació Jordi Sierra i Fabra ha acollit la primera sessió del tercer any del Joc Literari de Barcelona, en el qual Casa Amèrica Catalunya hi col·labora. Els escriptors convidats són el colombià Alekos (Alexis Forero) i l'uruguaià Ricardo Alcántara.
 • DATA 23/02/2016
  Aquesta tarda s’han exhaurit les entrades per al concert homenatge al músic argentí Luis Alberto Spinetta que es celebrarà aquest divendres 26 de febrer, a les 20 hores, a la Sala Sandaru de Barcelona.
 • DATA 18/02/2016
  El doctor en Antropologia i etnopsicòleg Josep Maria Fericgla ha ofert la conferència inaugural del cicle Ayahuasca, de l’Amazònia a Occident amb la intervenció Introducció al món i mites de l’ayahuasca: etnografia, mites amazònics i occidentals, diversos usos indígenes i contingut visionari, que ha convocat en la nostra seu a un nombrós públic.
 • DATA 16/02/2016
  Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de Barcelona i actual president del Patronat de la Fundació Casa Amèrica Catalunya, introduirà aquest dijous 18 de febrer la conferència Memòries i perspectives en el 40 aniversari del cop a l’Argentina, a càrrec de Gabriel Águila, doctora en Història i investigadora del Consell Nacional d’Investigacions Científiques i Tècniques (CONICET) de l’Argentina.
 • DATA 08/02/2016
  El Silencio de Isla Dawson, dirigit per Alex Rivera (10´06´´),ha estat el curtmetratge més votat en la categoria de documentals Pobles Originaris de Xile, en el marc del Festival Lebu del qual Casa Amèrica Catalunya és subseu.