Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
Pròximes activitats
LATcinema Maig dijous 25. 20:00 H

Passi de Los ofendidos (El Salvador, 82’, 2016), amb guió i direcció de Marcela Zamora, qui participarà en un debat posterior a la projecció. El film, premiat com a Millor documental a la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya 2017 aborda la necessitat de reconstruir la memoria històrica a través de testimonis dels crims perpetrats durant la guerra civil dels anys 80 a El Salvador.

Marcela Zamora fa periodisme documental, una crònica visual que indaga en el passat per poder parlar del present. Zamora ja va mostrar gran sensibilitat cinematogràfica amb María en tierra de nadie (viatge de les dones centramericanes cap als EUA); Las muchachas (denuncia de l’esclavitud en grans ciutats); Cuarto de los huesos o Las aradas, totes dues de reivindicació de la memoria histórica.

Los ofendidos és un documental per “reflexionar sobre la veritat. Per poder perdonar, cal saber a qui has de perdonar", ha dit Marcela Zamora. Lluny de demanar venjança, els entrevistats d’aquest documental demanen la veritat.

ENTRADES 2x1 presentant en taquilla el carnet d'Amic de Casa Amèrica Catalunya.

Amb la col·laboració del Consolat General de El Salvador a Barcelona.

Canal de vídeos
En aquest espai pots consultar els vídeos dels concerts d'Hamaques, les lectures dramatitzades de Casa Amèrica Catalunya i els debats sobre l'actualitat llatinoamericana. No t'ho perdis!
Notícies
Barcelona : 18/05/2017

Durant la setmana del 22 al 26 de maig, Pictures of the Year Latam (POY Latam), el concurs de fotografia iberoamericà de major importància i prestigi, celebra a la nostra seu les deliberacions del jurat –format per reconeguts professionals de la imatge– i anuncia els treballs premiats en fotografia i multimèdia. +

Informació pràctica
Informació sobre les beques i ajuts de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional al Desenvolupament (AECID) 2017-2018. Cliqueu aquí.