Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
HISTÒRIC DE NOTÍCIES
 • DATA 01/02/2017
  L’historiador Lluís Costa ha abocat en el llibre Les construccions nacionals: entre l’imaginari i la realitat el seu profund coneixement del procés de construcció nacional de Cuba a finals del segle XIX. En l’acte de presentació de l’obra també han participat Santi Vila, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i l’actriu cubana Marieta Sánchez.
 • DATA 30/01/2017
  Crònica del periodista Adrià Rocha del taller impartit a Casa Amèrica Catalunya per Julio Villanueva Chang, periodista, editor i escriptor de perfils: "En Julio Villanueva Chang diu que no hem d’utilitzar paraules generals: molt, poc, algun...
 • DATA 26/01/2017
  Avui dijous 26 es projecta al Centre Cultural São Paulo la pel·lícula Descalç sobre la terra vermella. Pere Casaldàliga, el bisbe dels pobres, basada en el libre homònim de Paco Escribano, qui assistirà a la sessió juntament amb alguns dels actors brasilers que van participar en el film.
 • DATA 26/01/2017
  El dimecres 25 de gener es va inaugurar al Centre Cultural São Paulo l’exposició de Casa Amèrica Catalunya Pere Casaldàliga, de professió l’esperança, sobre el religiós català referent en la defensa dels drets humans al Brasil.

  Imatges: Leo Pollisson
 • DATA 19/01/2017
  El dissabte 21 de gener, a partir de les 9:30h, al Palau de Pedralbes de Barcelona (Diagonal, 686) es celebra el seminari internacional War and Peace in the 21st century, que en aquesta la seva 15a edició analitzarà el procés de pau a Colòmbia. Intervenen, entre d’altres, Javier Solana, Sergio Jaramillo, Mark Freeman, Carlos Holmes Trujillo, María Jimena Duzán, John Carlin, Eamon Gilmore i Shlomo Ben Ami. Organitza: Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB).
 • DATA 09/01/2017
  Casa Amèrica Catalunya acollirà De cerca nadie es normal, taller de cròniques de personatges (perfils) impartit pel periodista, editor i cronista peruà Julio Villanueva Chang, un dels més prestigiosos especialistes en aquest gènere. El taller es celebrarà els dies 28 i 29 de gener, en horari de 9 a 15.
 • DATA 20/12/2016
  Amb motiu de les vacances de Nadal, us informem que Casa Amèrica Catalunya romandrà tancada del dimarts 27 de desembre al dijous 5 de gener, ambdòs dies inclosos.
 • DATA 15/12/2016
  Última sessió de l'any del cicle Humanistes d'Amèrica amb Julieta Montaño, advocada boliviana fundadora de l'Oficina Jurídica de la Dona (OJM) i Premi Dona Coratge 2015. L'experimentada activista adverteix d'una regressió en matèria de Drets Humans, escenari on els drets de les dones són "els primers a ser sacrificats".
 • DATA 14/12/2016
  La Fundació Casa Amèrica Catalunya vol mostrar el seu pesar per la mort de Rafael Tovar y de Teresa (1954 - 2016), Secretari de Cultura del Govern de Mèxic. Rafael Tovar va ser un molt bon amic de Casa Amèrica Catalunya.
  Descansi en pau.
 • DATA 13/12/2016
  Eulogio Dávalos, el músic i concertista de guitarra clàssica més gran que ha donat Xile, ha presentat el seu llibre de memòries Una leyenda hecha guitarra en un multitudinari i càlid acte celebrat a Casa Amèrica Catalunya.