Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar

Presentació de llibre: ‘Chile Gay’

El periodista xilè, Juan Pablo De La Hoz, presenta Chile Gay. Testimonios de vida, amor y dolor (RIL editores, 2015), llibre que recull les històries de vida de 40 homes d’edats ben diverses a partir d’un treball d’entrevistes que va dur-se a terme durant quasi dos anys.

La sessió compta amb un debat posterior sobre la situació del col·lectiu LGTBI a Llatinoamèrica. També hi intervenen Lilian Díaz, nascuda a Cuba i resident a Barcelona des de 1980, on hi té obert un restaurant de menjar cubà des de fa 25 anys; Xavier-Daniel, fundador i director del Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona (FICGLB); i la periodista Montse Erra, col·laboradora del Nació Digital i d’Altaïr Magazine, revista de cultura viatgera.

A partir dels relats que reuneix el llibre, es manifesta que el procés de descobrir l’homosexualitat a Xile sovint es relaciona amb l’abús, la por i el fet d’endinsar-se per un camí ple de perills. Tal i com destaca el propi autor, tot i que el país ha evolucionat en el tema gai durant els últims anys, encara segueix existint frustració i temor de ser i acceptar-se homosexual.

Juan Pablo De La Hoz (Quilpué, Xile, 1981) es va titular de periodista a la Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación (UNIACC). També és diplomat en Comunicació Estratègica (UNIACC) i en Lideratge i Coaching (Universidad Adolfo Ibáñez). Des de 2011 treballa com a periodista al Canal 13 en diverses àrees.

Dia / Hora:
19/04/2017, 19:30 H
Lloc:
Casa Amèrica Catalunya. c/ Còrsega 299. Barcelona ENTRADA LLIURE // ENTRADA LIBRE