Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar

LATcinema: '327 cuadernos', documental sobre Ricardo Piglia

En homenatge a un dels més reconeguts narradors en castellà, mort recentment, l’argentí Ricardo Piglia, projecció del documental 327 cuadernos (Argentina/Xile, 2015, 76’), dirigit per Andrés di Tella. Presenta Ernesto Mallo, escriptor argentí i gran coneixedor de l’obra de Ricardo Piglia.

Sinopsi: Ricardo Piglia torna a l’Argentina després de molts anys de viure a l’estranger. Es proposa revisar de manera exhaustiva i per primer cop els 327 quaderns que constitueixen el seu diari més íntim, un registre de més de mig segle de vida.

Andrés di Tella acompanya aquest procés durant tot un any, creant d’aquesta manera una mena de diari cinematogràfic.

-Premi Fénix: Nominat a millor documental, 2016
-Premis Sur: Nominat a millor documental, 2015

"Di Tella construeix un relat que intenta traduir la memòria de l'escriptor en imatges. Una compleza tasca resolta tot intercalant entre diàlegs i lectures un seguit de filmacions extraordinàries, l'eclèctic contingut de les quals, i sense deixar-ne de ser funcional envers el relat, tampoc se n'hi lliga de manera maldestra i estricta". Juan Pablo Cinelli: Diari Página 12.

Dia / Hora:
10/03/2017, 20:00 H
Lloc:
Cinemes Girona. c/ Girona 175. Barcelona. Entrada: 3€