Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar

Trobada literària amb Evelio José Rosero (Colòmbia)

L’autor colombià Evelio José Rosero, autor de la celebrada Los Ejèrcitos, impactant història sobre la violència arbitrària i irracional, és una de les veus més sòlides i interessants de la literatura llatinoamericana. Dunia Gras, professora de Literatura de la Universitat de Barcelona, conversarà amb l'autor sobre la seva obra.

Trobada per aprofundir en la trajectòria d'un autor que segons la crítica aconsegueix ser lleuger i greu, còmic i compassiu, irònic i emocionant. I amb una obra que gira entorn de la destrucció i descomposició de l'univers de l'heroi, així com de la realitat nacional pel que fa a processos de violència i reconstrucció de memòria. Una sessió per constatar perquè Evelio José Rosero és un dels escriptors colombians de major prestigi i en què resideix el seu sorprenent talent com a narrador.

Los Ejércitos, el seu llibre més aclamat i premiat, és una de les novel·les clau per entendre el conflicte intern colombià. En ella l'autor posa en relleu un panorama de les conseqüències humanes de les lluites armades.

La carroza de Bolívar, rebuda com la seva obra més ambiciosa i desmitificadora, Los almuerzos, En el lejero o Plegaria para un Papa envenenado són algunes de les obres que l’han situat entre els grans escriptors llatinoamericans.

Activitat organitzada amb la col·laboració del MOT, festival de literatura Girona_Olot, Biblioteques de Barcelona i Tusquets Editores.

Dia / Hora:
29/03/2017, 19:30 H
Lloc:
Casa Amèrica Catalunya. c/ Còrsega 299. Barcelona ENTRADA LLIURE // ENTRADA LIBRE