Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar

‘Cuando Bruce Wayne se llamaba Bruno Díaz’. L’editorial Novaro i el còmic a l’Amèrica Llatina

Presentació de Cuando Bruce Wayne se llamaba Bruno Díaz, llibre de Jorge Gard, escriptor i periodista uruguaià especialitzat en el món del còmic i de la cultura pop. El volum aborda la història a l’Amèrica Llatina de l'emblemàtica Editorial Novaro, que va publicar a la regió les aventures de grans herois del còmic com Superman, Batman, Periquita, La pequeña Lulú, Daniel el travieso o Tarzan.

Jorge Gard dialogarà amb l'especialista en cultura popular Daniel Ausente sobre la importància de l'Editorial Novaro, que va possibilitar a multitud d'aficionats la lectura en castellà de grans personatges del còmic de la cultura anglosaxona.

A través d'un recorregut per les portades i els protagonistes d'aquests còmics, Cuando Bruce Wayne se llamaba Bruno Díaz revela com els 35 anys d'història de Novaro han marcat diverses generacions, propiciant fins i tot múltiples vocacions lectores i artístiques.

Acte organitzat pel Consolat General de l'Uruguai a Barcelona, Casa Amèrica Catalunya i Editorial Diàbolo en el marc de la setmana del 35 Saló del Còmic de Barcelona.

Dia / Hora:
05/04/2017, 19:30 H
Lloc:
Casa Amèrica Catalunya. c/ Còrsega 299. Barcelona ENTRADA LLIURE // ENTRADA LIBRE