Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
HISTÒRIC INSTITUCIONAL
 • DATA 29/03/2017
  Amb motiu del Dia Internacional del Teatre, hem celebrat dues activitats centrades en les arts escèniques: un enriquidor debat sobre el teatre alternatiu originat a l’Amèrica Llatina i la representació de l'obra Arriba El Alto, per la companyia boliviana Teatro Trono, referent del Teatre Comunitari Llatinoamericà.
 • DATA 23/03/2017
  Amb el suport de la Diputació de Barcelona i Casa Amèrica Catalunya, Pictures of the Year Latam (POY Latam), el concurs de fotografia iberoamericà de major importància i prestigi, celebrarà a la nostra seu les deliberacions del jurat –compost per reconeguts professionals de la imatge– i anunciarà els treballs premiats en fotografia i multimèdia durant la setmana del 22 al 26 de maig.
 • DATA 23/02/2017
  El fotògraf i antropòleg colombià Jorge Panchoaga explica en el Canal Casa Amèrica Catalunya de Youtube el seu projecte Dulce y Salada, que s'exposarà a la nostra seu fins a mitjans de juny. Veure vídeo aquí.
 • DATA 20/02/2017
  El Patronat de la Fundació Casa Amèrica Catalunya ha celebrat la seva primera reunió de l’any 2017 en què s’ha aprovat el relleu a la presidència de l’entitat, que ara passarà a estar ocupada per Ramon Mulleras, en representació dels socis de l’Institut Català de Cooperació Iberoamericana (ICCI).
 • DATA 14/02/2017
  La Filmoteca de Catalunya, en col·laboració amb Casa Amèrica Catalunya, dedica una sessió especial a l’escriptor xilè. El dimecres 22 de febrer a les 18.30h tindrà lloc la preestrena de la tercera part de la trilogia Roberto Bolaño. La batalla futura Chile, una coproducció xilena, mexicana i espanyola, dirigida pel cineasta xilè Ricardo House.
 • DATA 09/02/2017
  Casa Amèrica Catalunya vol expressar el seu condol per la mort de Juan Pablo Jaroslavsky Gerchunof, president del Centre Argentí de Catalunya i de la Coordinadora d'Entitats Argentines a l'Estat Espanyol.El primer tinent d'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona i president de Casa Amèrica Catalunya, Gerardo Pisarello, també ha transmès el seu pesar: "Juancho Jaroslavsky deixa el record inesborrable del lluitador compromès i solidari amb els que menys tenen. Descansi en pau".

  Gerardo Pisarello trasllada a la comunitat argentina a Barcelona i Catalunya el seu pesar, subratllant la trajectòria en defensa dels drets humans i de lluita contínua per les causes justes de Juan Pablo Jaroslavsky. El primer tinent d'Alcaldia també ha destacat el tarannà solidari de Jaroslavsky i la seva gran tasca associativa des dels col·lectius que presidia, el Centre Argentí de Catalunya (CAC) i la Coordinadora d'Entitats Argentines a l'Estat Espanyol (CEAEE).

 • DATA 02/02/2017
  Pròxim inici de la nova temporada del Club de Lectura Internacional Barcelona-Medellín. El club, que arriba a la seva setena edició, proposa un exercici de col·loqui i debat al voltant de l’obra literària en la qual hi participen un grup de lectors de Barcelona i un altre grup de Medellín (Colòmbia), que es troben un cop al mes per comentar, mitjançant videoconferència, una lectura comuna.
 • DATA 19/01/2017
  L’Ajuntament de Barcelona ha aprovat una declaració institucional en què ratifica el seu compromís a continuar treballant per una pau duradora i sostenible a Colòmbia que prioritzi les víctimes i que sigui respectuosa dels drets humans i la justícia social.
 • DATA 09/01/2017
  Recordeu que des d'avui dilluns 9 i fins el divendres 13 de gener, i fins a exhaurir-ne les places, us podeu inscriure en els nous cursos de portuguès de Casa Amèrica Catalunya. Els cursos es duran a terme del 16 de gener al 21 d’abril d'enguany.
 • DATA 22/12/2016
  Per aquest Nadal, LATcinema, la programació de documentals i ficció de Casa Amèrica Catalunya, us proposa dues sessions especials amb l’estrena d’unes ‘delicatessen’ cinematogràfiques: el documental Pelé, el naixement d’una llegenda (divendres 30 desembre) i la pel·lícula mexicana Desierto (divendres 6 de gener). I amb descomptes especials per als titulars del carnet d’Amic de Casa Amèrica Catalunya!