Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. Al navegar, considerem que n’acceptes el seu l’ús. Més informació

Acceptar
HISTÒRIC INSTITUCIONAL
 • DATA 03/05/2017
  El Consell de l’Ordre de Rio Branco ha admès amb el grau d’oficial Antoni Traveria Celda, director general de Casa Amèrica Catalunya, "en reconeixement per la seva destacada tasca al capdavant de l’entitat contribuint a la difusió de la riquesa cultural brasilera".
 • DATA 26/04/2017
  Els dissabtes 13 de maig i 17 de juny es tornarà a celebrar a Barcelona la Ruta del Boom Llatinoamericà. Aquesta experiència impulsada per Casa Amèrica Catalunya convida a conèixer els escenaris, personatges i conceptes d'un dels majors moviments literaris del segle XX que als anys seixanta i setanta es va instal·lar i va triomfar a la capital catalana.
 • DATA 18/04/2017
  Casa Amèrica Catalunya i Zumzeig Cinecooperativa han firmat un conveni de col·laboració, pel qual els titulars del Carnet d’Amic de Casa Amèrica Catalunya podran accedir amb entrada a preu reduït a les projeccions de Zumzeig Cinecooperativa (c/ Béjar 53, Hostafrancs, Barcelona).
 • DATA 18/04/2017
  Per quart any consecutiu, la Fundació Casa Amèrica Catalunya baixarà al carrer el proper diumenge 23 d'abril, diada de Sant Jordi, amb una parada situada a la Rambla Catalunya en la seva confluència amb el carrer de Còrsega.
 • DATA 18/04/2017
  Des del dilluns 10 i fins el divendres 21 d'abril, i fins a exhaurir-ne les places, us podeu inscriure en els nous cursos de portuguès de Casa Amèrica Catalunya. Els cursos es duran a terme del 24 d'abril al 29 de juny d'enguany.
 • DATA 12/04/2017
  La Fundació Casa Amèrica Catalunya romandrà tancada del del dijous 13 al dilluns 17 d’abril, ambdós dies inclosos, a causa de les vacances de Setmana Santa.
 • DATA 29/03/2017
  Amb motiu del Dia Internacional del Teatre, hem celebrat dues activitats centrades en les arts escèniques: un enriquidor debat sobre el teatre alternatiu originat a l’Amèrica Llatina i la representació de l'obra Arriba El Alto, per la companyia boliviana Teatro Trono, referent del Teatre Comunitari Llatinoamericà.
 • DATA 23/02/2017
  El fotògraf i antropòleg colombià Jorge Panchoaga explica en el Canal Casa Amèrica Catalunya de Youtube el seu projecte Dulce y Salada, que s'exposarà a la nostra seu fins a mitjans de juny. Veure vídeo aquí.
 • DATA 20/02/2017
  El Patronat de la Fundació Casa Amèrica Catalunya ha celebrat la seva primera reunió de l’any 2017 en què s’ha aprovat el relleu a la presidència de l’entitat, que ara passarà a estar ocupada per Ramon Mulleras, en representació dels socis de l’Institut Català de Cooperació Iberoamericana (ICCI).
 • DATA 14/02/2017
  La Filmoteca de Catalunya, en col·laboració amb Casa Amèrica Catalunya, dedica una sessió especial a l’escriptor xilè. El dimecres 22 de febrer a les 18.30h tindrà lloc la preestrena de la tercera part de la trilogia Roberto Bolaño. La batalla futura Chile, una coproducció xilena, mexicana i espanyola, dirigida pel cineasta xilè Ricardo House.